Puheenvuoro yrityskulttuurista

Intoa ja ymmärrystä yrityskulttuurista

Tiivis, innostava ja rohkea asiantuntijapuheenvuoro yrityskulttuurin merkityksestä yritykselle.

Tilaisuus herättää organisaation miettimään omaa kehitystään ja sen tilaa. Valmennus sopii hyvin organisaatioille, jotka ovat aloittamassa tietoista organisaatiokulttuurin kehittämistä tai jotka haluavat vauhdittaa nykyistä kehittämistä.

Puheenvuoro sopii erityisen hyvin johtajille, esimiehille ja HR:lle. Käymme läpi kulttuurin johtamisen keskeisimmät elementit ja tarjoamme osallistujille yhteisen kielen jatkokeskustelujen helpottamiseksi.

Sisältö on tiukkaa yrityskulttuuriasiaa, mutta ote on erittäin rento ja innostava. Aihe sopii yhtä hyvin johtoryhmän kokouksen pääteemaksi kuin HR:n kehityspäivään inspiraatioksi.

Tilaisuuden kesto on kaksi tuntia. Toteutus valitsemassanne paikassa tai etänä.

Puheenvuoron hyödyt
  • Ymmärrys kulttuurin tärkeydestä kasvaa
  • Abstraktin yläpilven sijaan kulttuuri onkin ymmärrettävää ja arkista
  • Inspiroivia esimerkkejä vahvoista yrityskulttuureista
  • Hahmotetaan avainhenkilöiden rooli yrityskulttuurin muuttamisessa
Mihin tilanteeseen palvelu sopii?
  1. Ymmärrätte, että yrityskulttuuri on edellytys liiketoiminnan menestykselle ja kaipaatte esimerkkejä muualta ja ulkopuolista näkemystä. Puheenvuoro toimii nopeana tietoiskuna ja auttaa käynnistämään tai uudelleen suuntaamaan kehittämistä.
  2. Olette päättäneet kehittää yrityskulttuuria, mutta ette oikein tiedä, mistä kannattaisi aloittaa. Tilaisuudessa yrityskulttuuri jäsentyy niin, että hahmotatte teille tärkeät asiat paremmin.
  3. Jos yrityskulttuurin kehitys ei ole ollenkaan yrityksenne agendalla, tarvitsette tätä enemmän kuin uskottekaan!