Puheenvuoro: Moderni tiimityö

Kansantajuista systematiikkaa ja arjen toimintatapoja

Modernit työtavat parantavat tiimin tehokkuutta, kommunikaatiota ja työn mielekkyyttä. Yksinkertaiset periaatteet ja tiimin kesken sovitut arjen toimintatavat auttavat selkeyttämään työtä ympäristöstä ja toimialasta riippumatta.

Tässä asiantuntijapuheenvuorossa kerromme yksinkertaisista ja mukaansa tempaavista työtavoista, jotka olemme itse arjessa koeponnistaneet ja havainneet toimiviksi. Emme lähesty teemaa ismien, tekniikoiden ja monimutkaisten prosessien kautta vaan tuomme kansantajuisia periaatteita ja systematiikkaa, joita voitte helposti soveltaa tiimin arkeen – vaikka heti tämän asiantuntijapuheenvuoron jälkeen. Tähän napakkaan ja innostavaan esitykseen on tiivistetty olennaiset ensiaskeleet, tiimin matkalle kohti parempaa arkea.

Tämä asiantuntijapuheenvuoro on paikallaan, kun pohditte minkä tahansa toimintatavan muutosta tai kun haluatte arkenne sujuvan mutkattomammin.

Tilaisuuden kesto on kaksi tuntia. Toteutus valitsemassanne paikassa tai etänä.

Ikoni: Tiimin toimintatavat
Puheenvuoron hyödyt
  • Ymmärrys modernista tiimityöskentelystä kasvaa
  • Hahmotatte, mitä on aito tiimityö ja millaisia periaatteita se vaatii
  • Konkreettisten esimerkkien kautta tunnistatte kehityskohteita omassa toiminnassanne
  • Ymmärrätte, miten päivittäinen arkenne voisi toimia mutkattomammin
Mihin tilanteeseen tämä palvelu sopii?
  1. Kun pohditte minkä tahansa työtavan muutosta arjessanne, mutta ette oikein tiedä, mistä muutoksen voisi aloittaa. Teillä on ehkä tunne siitä, että “jotain tarttis tehdä”.
  2. Teillä on käynnissä keskustelu tiimin toimintatavoista. Kun uutta tiimiä rakennetaan tyhjästä tai vanhan tiimin tavoitteita muutetaan, on hyvä pysähtyä pohtimaan yhteistä toimintaa periaatteiden tasolla.
  3. Asiantuntijapuheenvuoro auttaa hahmottamaan tilannettanne myös silloin, kun moderni tekeminen ei tunnu olevan ollenkaan teidän juttunne. Tai kun olette jo kokeilleet jotakin tekniikkaa tai ismiä, mutta muutokset eivät ole tuntuneet vaikuttavilta.