Työpajojen fasilitointi

Tuloksia ihmisläheisellä otteella

Ammattilaisen fasilitoimat työpajat ovat erinomainen väline melkeinpä minkä tahansa asian käsittelyyn.

Autamme eri kokoisten asioiden käsittelyssä – aina yrityksen tulevaisuuden suunnan määrittelystä yksittäisen tiimin arjen haasteisiin. Yhteinen aika on usein kortilla ja laadukkailla työpajoilla varmistamme, että aikanne tulee käytettyä arvokkaasti. Ammattimaisesti läpiviety työpaja takaa sen, että jokainen osallistuja voi keskittyä itse asiaan. Työpaja on osallistujille “valmis pöytä”.

Fasilitoimamme työpajat takaavat systemaattisen ja rakentavan keskustelun valitsemastanne teemasta. Ulkopuolinen fasilitointi on myös erinomainen tapa käsitellä vaikeitakin asioita. Käsittelytapamme ja ihmisläheinen otteemme luo turvaa ja lupaamme, että asiat tulee puhuttua pohjia myöden. Palvelu auttaa esimerkiksi erilaisissa muutostilanteissa, kuten tiimin tavoitteiden tai arjen muuttuessa tai kun tiimin jäsenet vaihtuvat. Fasilitointi on myös erinomainen tapa käsitellä tiimin onnistumisia ja tuoda piristystä arkeen.

Palvelun hyödyt
  • Osallistujat voivat keskittyä varsinaiseen asiaan
  • Tehokas ajankäyttö – keskitymme oleelliseen
  • Työpaja johtaa konkreettisiin löydöksiin ja toimenpiteisiin
  • Lopputulokset dokumentoidaan laadukkaasti
Tekemisen tapa
  1. Ennen työpajaa suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tilaisuuden tavoitteen. Ymmärtääksemme riittävästi ympäristöstänne ja käsiteltävästä asiasta, haastattelemme muutamia avainhenkilöitä.
  2. Suunnittelemme päivän rakenteen ja huolehdimme päivän toteutuksesta kokonaisuutena. Varmistamme, että tilaisuus johtaa konkreettisiin asioihin.
  3. Heti työpajan päätyttyä dokumentoimme käsitellyt asiat ja toimitamme asiakkaalle yhteenvedon. Käymme myös palautekeskustelun ja arvioimme, miten hyvin työpajalle asetetut tavoitteet toteutuvat.